Wie zijn wij?

Transparantie, openheid en eerlijkheid zijn voor ons belangrijke aspecten. Om die reden willen wij u graag nader kennis laten maken met ons.  Wie zijn de gezichten achter het 2Care4U en waarom doen wij wat wij doen? Allemaal vragen waar wij u het antwoord op geven. Wij stellen graag aan u voor: 2Care4U, bemiddelingsbureau bij 24 uurs zorg aan huis.

 

Ons team

Inmiddels bestaat ons team uit 8 personen. Wij stellen ze graag aan u voor:

 

.  

Floor Helthuis                        Deborah Schaareman         Anja Arnts 

. .

Mimi Jansen                          Anna Szczepaniak               Steffi Timmers

 

Bram Verhoeven                                        Barbara Jespers

 

De zorgverleners

Inmiddels bemiddelen wij bij een groot aantal personen in de zorg aan huis. Over het algemeen zijn onze klanten meer dan tevreden. De zorgverleners die wij inzetten zijn ervaren en beschikken over de juiste toewijding om zorg te verlenen. Wij werken voornamelijk met zorgverleensters uit Portugal & Polen. Dit doen wij om verschillende redenen. Zo zijn Portugese & Poolse zorgverleners vanuit traditie zeer zorgzaam en is het binnen de culturen gebruikelijk dat men de zorg voor ouders op zich neemt. Daarnaast zijn zij erg loyaal richting de klant en werken zij altijd hard. Dit in combinatie met het feit dat zij in bijna alle gevallen al ervaring hebben in de zorg en het huishouden, maakt Portugese & Poolse vrouwen erg bekwaam. Lees meer over onze zorgverleensters.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons? Bel gerust eens op en wij staan u met alle plezier te woord. Wij zijn bereikbaar via 0800-7247247. U kunt ook direct een afspraak maken of een kostenoverzicht aanvragen.