Particuliere zorg voor ouderen en zorgbehoevende   

2Care4U is bemiddelaar als het gaat om particuliere zorg voor ouderen en zorgbehoevende. In veel gevallen is het zo dat wanneer mensen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, mantelzorgers of naaste familie de tijdrovende taak op zich nemen om deze mensen te verzorgen en begeleiden. Daarnaast is het ook nog een optie dat mensen verhuizen naar een verzorgingstehuis. Bij 2Care4U springen wij graag bij door te bemiddelen bij particuliere zorg voor ouderen en zorgbehoevende aan huis. Door hierin te bemiddelen komt er een zorgverleenster bij u of uw naaste inwonen. De zorgverleenster biedt 24 uur per dag zorg, toezicht en begeleiding bij de dagelijkse activiteiten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen, zoals het toedienen van medicijnen noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.). Door dit te doen kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en ontzorgen wij tegelijkertijd naaste familie en/of mantelzorgers. Op die manier kunnen mensen weer samen genieten van de mooie dingen in het leven!

Meer over wat 2Care4U doet.

 

Ons aanbod particuliere zorg

Naast dat wij bemiddelen bij particuliere zorg voor ouderen, bemiddelen wij ook bij zorg voor mensen met verschillende aandoeningen. Zo zijn de zorgverleensters die wij inzetten gespecialiseerd als het gaat om 24 uurs zorg bij Parkinson, Alzheimer, COPD of MS. U leest er meer over door te klikken op de links.

 

Kosten particuliere thuiszorg

De kosten voor bemiddeling bij 24 uurs particuliere thuiszorg, toezicht en begeleiding aan huis bedragen gemiddeld €130 per dag. In vergelijking met Nederlandse instellingen is dit voordelig te noemen, aangezien u daar vaak hogere bedragen betaald voor alleen zorg in de nacht. Bekijk het volledige overzicht van onze tarieven. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Vraag uw vrijblijvende prijsopgave aan.

 

Let op: In veel gevallen is de bemiddeling bij particuliere zorg voor ouderen en zorgbehoevende volledig betaalbaar vanuit het Persoonsgebonden budget (PGB).

 

Aanvragen PGB

U kunt zelf een PGB aanvragen om vervolgens de bemiddeling bij particuliere thuiszorg te kunnen betalen. Hoe gaat het aanvragen van een PGB in zijn werk?

 

Zorgindicatie

Om in aanmerking te komen voor de 24 uurs zorg, toezicht en begeleiding aan huis, dient iemand in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In de zorgindicatie is vastgesteld welke zorg iemand nodig heeft en wat de hoeveelheid zorg is waar iemand recht op heeft. Bekijk ons stappenplan voor het aanvragen van een zorgindicatie.

 

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust. Wij zijn te bereiken via 0800-7247247. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@2Care4U.nl.