Bemiddeling bij inwonende zorg

2Care4U is dé bemiddelaar bij inwonende zorg aan huis. Wanneer mensen ouder worden of lijden aan een bepaalde aandoening is het in veel gevallen niet meer mogelijk om zelfstandig thuis te blijven wonen. In dit geval kan inwonende zorg aan huis (ook wel particuliere thuiszorg) de oplossing bieden. 2Care4U zorgt er voor dat er een zorgverleenster komt inwonen bij de zorgbehoevende. De zorgverleenster zal ondersteunen bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Hierbij kan gedacht worden aan aankleden, boodschappen doen en eten koken. Door dit te doen ontzorgen wij naaste familie, mantelzorgers en blijft zelfstandig thuiswonen mogelijk (Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden). De bemiddeling bij inwonende zorg aan huis is daarnaast volledig te betalen vanuit het Persoonsgebonden budget. Dit wil zeggen dat u er zelf nagenoeg geen kosten aan zult hebben.

Klik hier om meer te weten te komen over wat wij doen of voor meer informatie over het Persoonsgebonden budget.

Inwonende zorg: Wanneer mogelijk?

Wanneer is inwonende zorg mogelijk? Het is in verschillende situaties mogelijk om 24 uurs zorg aan huis aan te vragen. Zo is het mogelijk wanneer iemand lijdt aan ouderdom, maar ook wanneer iemand lijdt aan een aandoening als Parkinson, Alzheimer, COPD of MS is het mogelijk om inwonende zorg aan te vragen. Daarnaast bespreken wij graag iedere situatie afzonderlijk. Dus ook wanneer u op jongere leeftijd behoefte heeft aan zorg aan huis, kunt u bij ons terecht.

Kosten inwonende zorg

In vergelijking met andere Nederlandse instellingen is de bemiddeling bij inwonende zorg van 2Care4U voordelig te noemen. Dit komt omdat wij voornamelijk werken met zorgverleensters die afkomstig zijn uit omringende EU-landen. Zij hebben echter de benodigde ervaring en authentieke toewijding om hier invulling aan te geven. Daarnaast is de bemiddeling bij zorg volledig te betalen vanuit het Persoonsgebonden budget.

Bekijk hier de kosten van 2Care4U of vraag een persoonsgebonden budget aan.

Aanvragen zorgindicatie

Om in aanmerking te komen voor zorg in huis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In een zorgindicatie staat beschreven welke zorg u rechts op heeft en wat de hoeveelheid van de zorg dient te zijn. In ons stappenplan leggen wij u uit hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen.

 

inwonende zorg

 

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de inwonende zorg? Neem contact op via 0800-7247247 of stuur een e-mail naar info@2care4u.nl.