Nachtzorg: toezicht, ondersteuning & begeleiding

Bent u op zoek naar nachtzorg voor iemand uit uw directe omgeving? 2Care4U biedt u mogelijk de oplossing. 2Care4U bemiddelt namelijk bij nachtzorg aan huis. Wanneer een familielid, vriend of kennis ’s nachts niet meer zelfstandig thuis kan zijn is nachtzorg de oplossing. Iedere nacht is er een zorgverleenster aanwezig die zorgt voor de nodige ondersteuning, toezicht en begeleiding wanneer nodig. Door dit te doen ontzorgen wij mantelzorgers, vrienden en familie en kan de zorgbehoevende ook ’s nachts zelfstandig thuis blijven wonen. Dit is eigenlijk een alternatieve vorm van particuliere thuiszorg.

 

nachtzorg

 

Nachtzorg: De zorgverleensters

Bemiddeling bij nachtzorg verzorgen wij met zorgverleensters die afkomstig zijn uit omringende EU-Landen. Zij komen voor 2 maanden naar Nederland en worden vervolgens afgelost door een andere verzorgster. Eén van deze redenen is dat wij u scherpere tarieven kunnen bieden dan vergelijkbare Nederlandse organisaties. Anderzijds zijn deze zorgverleensters ervaren en hebben zij van huis uit de authentieke toewijding mee gekregen om te zorgen voor naaste familie en/of vrienden. Lees hier meer over de zorgverleensters die 2Care4U inzet.

 

Kom ik in aanmerking voor Nachtzorg via 2Care4U? *Belangrijk*

Om in aanmerking te komen voor nachtzorg via 2Care4U zijn er een aantal randvoorwaarden waar aan men dient te voldoen. 2Care4U verzorgt enkel  de bemiddeling . Dit wil zeggen dat wij er voor zorgen dat er een zorgverleenster in huis kan worden geplaatst om deze zorg te kunnen verlener aan de zorgbehoevende. Echter dient de zorgverleenster buiten werktijden een verblijfplaats te hebben om te kunnen slapen & eten. U bent zelf verantwoordelijk voor de kost & inwoning van de zorgverleenster. Daarnaast dient u (indien nodig) ook te zorgen voor vervoer van- en naar de locatie van de zorgbehoevende.

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust eens contact met ons op.

 

Wist u dat!

In bijna alle gevallen de nachtzorg volledig te betalen is vanuit het Persoonsgebonden Budget? Wat het persoonsgebonden budget is en hoe u een PGB kunt aanvragen leest u hier.

 

Contact

Voor meer informatie over de nachtzorg via 2Care4U kunt u bellen naar 0800-7247247. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@2care4u.nl of vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Let op: indien voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn (zoals het toedienen van injecties), dan blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk.