24 uur per dag begeleiding bij Alzheimer  

Begeleiding Alzheimer: Lijdt u of iemand uit uw directe omgeving aan Alzheimer en bent u op zoek naar begeleiding bij Alzheimer? 2Care4U biedt u uitkomst. Bij 2Care4U bemiddelen wij bij 24 uurs zorg, begeleiding en toezicht aan huis. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling bij begeleiding bij Alzheimer. Er komt een zorgverleenster bij u of uw naaste inwonen en die biedt 24 uur per dag zorg, toezicht en begeleiding. Hierdoor hoeft de zorgbehoevende zijn of haar vertrouwde omgeving niet te verlaten en kan hij of zij zelfstandig thuis blijven wonen. De praktijk heeft daarbij aangewezen dat het thuis blijven wonen een positieve invloed heeft op de zorgbehoevende. Dit omdat zij niet hoeven te wennen aan nieuwe omgevingen en mensen. De zorgverleensters hebben veel ervaring in het werken met Alzheimer patiënten. Dit komt doordat zij in het verleden meerdere keren de begeleiding voor mensen met Alzheimer hebben verzorgd. Hierdoor weten zij als geen ander welke vorm van begeleiding en aandacht de patiënt nodig heeft.

 

Met de bemiddeling bij begeleiding bij Alzheimer, ontzorgen wij ook partner en/of naaste familie. Zij kunnen op die manier hun eigen leven weer op pakken en samen genieten van de mooie momenten in het leven.

 

Wilt u meer weten over de begeleiding bij Alzheimer? Neem gerust eens contact met ons op of plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

 

Let op: Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van injecties) noodzakelijk zijn, blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk.

 

Zorgindicatie aanvragen 

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de 24 uurs zorg, begeleiding en toezicht aan huis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In de zorgindicatie staat beschreven voor welke zorg u in aanmerking komt en wat de hoeveelheid van de zorg dient te zijn. Een zorgindicatie kunt u aanvragen bij het CIZ. Lees hoe u bij een zorgindicatie aanvragen te werk dient te gaan.

 

Persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen 

Bij 2Care4U is de bemiddeling bij begeleiding voor Alzheimerpatiënten volledig betaalbaar van uit het persoonsgebonden budget (PGB). Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Ik wil een persoonsgebonden budget aanvragen, hoe werkt dat?

Contact

Wilt u meer weten over 2Care4U? Of wilt u geheel vrijblijvend een (familie)afspraak inplannen om eens kennis te maken? Neem contact met ons op via 0800-7247247 of stuur een e-mail naar info@2Care4U.nl.